Binnenkort meer informatie over de precieze tijden van de workshops/lezingen, en ook over hoe je je kan aanmelden!

Donderdagavond 9 mei

Hoog gevoeligheid: kwaliteit of valkuil?

Carla Bruins, levenscoach, hoog sensitief, vertelt je er alles over tijdens deze inspirerende lezing.

Donderdagavond 23 mei

Wat is nou eigenlijk het belang van pure huidverzorging?

De passie van Barbara Baars van Huijstee is de huid en alles wat daar mee te maken heeft. Ze vertelt je graag alle do’s and dont’s voor je huid tijdens deze lezing (datum nog even onder voorbehoud)

Zaterdagmiddag 8 juni

SNAP THE CITY fotografie workshop

In het middaglicht je smartphone op avontuur in het hart van Haarlem. Master of storytelling Annet de Graaf neemt je mee!

Donderdagavond 13 juni

Workshop Ecosysteem maken

Ga zelf aan de slag met een gesloten ecosysteem in een tube. Je hebt geen groene vingers nodig, want Wim van Ecolifetube deelt graag zijn ervaring om een mini-jungle te maken, inclusief led-verlichting met afstandsbediening

Zaterdagmiddag 15 juni

Workshop Tekenen en Letteren met ecoline

Martine van Studio Suikerzoet legt je graag stap-voor-stap uit hoe je zelf iets schildert met ecoline. Alle materialen staan voor je klaar

Zaterdagmiddag 22 juni

Workshop Slagletter Sieraden maken

Altijd al je eigen tekst op een armband willen zetten? Of juist een persoonlijke armband voor iemand anders willen maken? Dan hebben wij iets leuks voor je! Namelijk de workshop ‘Slagletter Sieraden maken. Tijdens deze workshop kun je 2 armbanden maken.

Zaterdagmiddag 13 juli

Workshop Letteren op Vintage bordjes

In deze speciale workshop leert Martine van Studio Suikerzoet je de kneepjes van lettering en ook hoe je zelf eenvoudig insecten stap voor stap tekent. Martine neemt fijne vintage bordjes mee en diverse materialen om je bordje van teksten en afbeeldingen te voorzien.

Zaterdagmiddag 7 september

SNAP THE CITY fotografie workshop

In het middaglicht je smartphone op avontuur in het hart van Haarlem. Master of storytelling Annet de Graaf neemt je mee!

Zondagmiddag 15 september

Boekpresentatie Martine Boere en workshop Hand- en Brushlettering

Spannend! Martine’s 3e boek komt uit als de avonden weer wat langer gaan worden. En ze komt het bij Soul Food Café presenteren (en signeren natuurlijk!!). Daarnaast gaan we iets heel tofs doen: hand- en brushletteren op bedrukt papier. En als je daar dan een borduurring omheen doet, ga je met iets unieks naar huis.

Zaterdag 21 september

Workshop fotografie met een spiegelreflexcamera

Iedereen kan foto’s maken, maar hoe maak je echt mooie foto’s? Annette Hendriks, fotostylist en fotograaf, legt je in een dag uit hoe je spiegelreflexcamera werkt en ze leert je middels verschillende opdrachten wat je er mee kan.

Zaterdagmiddag 2 november

Workshop Krijtborden maken

Tijdens deze inspirerende workshop leer je unieke barborden maken, bv koffie, cocktails, menu, etc. Een krijtbord ligt uiteraard voor je klaar, net als alle stiften en heel veel voorbeelden

Zaterdagmiddag 23 november

SNAP THE CITY fotografie workshop

In het middaglicht je smartphone op avontuur in het hart van Haarlem. Master of storytelling Annet de Graaf neemt je mee!

Zaterdagmiddag 14 december

Kerstworkshop Handletteren

Wat we gaan doen blijft nog even geheim, maar dat het leuk gaat worden staat nu al vast